Намерете ни

Защо да изберете нас?

Учебен център „Одесос“ е създаден на 1. септември 1993 г. Стремежът на екипа е да постигнем безкомпромисно качество, за което не пестим усилия. Желанието ни е образователните услуги да достигнат до всяко дете, поради което сме създали гъвкави ценови условия. Освен курсовете и индивидуалните уроци предлагаме безплатни консултации в определени часове. В учебния център работим с ученици от 1. До 12 клас, кадидат-студенти, студенти.

Учебния център се намира на улица „Михаил Колони“ 17, ет. 3 /Шишковата градинка/ гр. Варна. Във всички дейсноти на учебния център се стараем да работим с модерни технологии, в онлайн курсове, онлайн тестове, онлайн библиотека. Учебният център разполага с образователен портал e-biblioteka.bg, който се ползва безплатно от всички наши ученици и възрастни. При нас се извършва подготовка по БЕЛ и Математика за кандидат-гимназисти, кандидат-студенти, зрелестници. Безплатно е ползването на библиотеката и читалнята към нея за всички наши ученици. Тя би могла да се полазва от всички граждани срещу скромно заплащане.

Работещите в учебния център са професионалисти с високо образование – бакалаври, магистри в своите професионални области, които със знания и ерудиция да служат за пример на курсистите. Нашият девиз е безкомпромисно качество на изпълнение.Меню
Начало
За центъра
КонтактиНашите предложения
Онлайн курсове
Онлайн тест
Записване

Записване
Често задавани въпроси
Как да се запиша?
Важно е да знаете
Контакти гр. Варна, 9000
ул. „Михаил Колони“ 17, ет. 3 /Шишковата градинка/
Добрин Георгиев  тел.: 0899 108 287
Кремена Георгиева тел.: 0895 645 799
e-mail: office@odessos.bg

2020, Всички права запазени.